Netwerk

VENLOKLEURT gaat samen met jou op zoek naar kleurrijke samenwerkingen binnen de gemeente Venlo. Hiervoor is in samenwerking met de gemeente Venlo een diversiteitsnetwerk opgebouwd, waar we je kunnen doorverwijzen naar een passende contactpersoon.

Samenwerkingspartners

Word jij ook partner?

info@venlokleurt.nl 


Bij de gemeente Venlo werken we aan dat alle inwoners meedoen, ertoe doen en dat ook zo beleven.

We geloven in en koesteren de kracht van diversiteit, dat geeft de samenleving kleur.

Contact:
Jessey van Gaal
Mariëlle Claassens


- Werken tegen sociale armoede.
- Aandacht aan en koffie voor dak-thuislozen.
- Faciliteert en organiseert activiteiten voor mensen die verbinding, welbevinden en zingeving zoeken.

Contact:
't Groenewold

MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Versterken de eigen kracht en vergroten de zelfredzaamheid door o.a. inzet van kennis en ervaring.

Contact:
Lizanne Vola

Campagne waarbij namens 14 samenwerkende gemeenten middels het gesprek meer openheid over mentale gezondheid en psychische kwetsbaarheid wil creëren.

Contact:
Mirte Sonntag

Woon je in Limburg en krijg je met discriminatie te maken? Meld het bij Discriminatie.nl Limburg. Jij meldt, wij helpen.

Contact:
Discriminatie.nl Limburg

 Venlo Vitale Stad

Wij geloven in de kracht van inwoners. Iedereen doet mee in de samenleving; inwoners, vrijwilligers, ketenpartners en de gemeente. Samen maken we van iedere wijk in Venlo een vitale wijk.

Contact:
Via de website


Venlo.fit is het team Sport en Bewegen van de gemeente Venlo en wil inwoners informeren en enthousiasmeren voor een gezonde(re) leefstijl en een fitter en vitaler leven.

Contact:
Sportloket


Nieuwkomers helpen met hun integratie in Venlo

Contact:
Hamida Janim
Maatschappelijk begeleider

Wil jij met je organisatie ook bij dit diversiteitsnetwerk horen en sta jij open om samenwerkingen aan te gaan? Neem dan contact op via: info@VENLOKLEURT.nl