Paradijsvogels

Wie?

Netwerkclub Sablones i.s.m. Stichting Cityspelen

Wanneer?

22 februari 2024
19.00 - 23.00 uur
Ticket via link hier

Waar?

Van de Valk Hotel, Venlo

Wat?

Venlose mensen gaan het gesprek aan over het thema Paradijsvogels: in hoeverre mag je echt anders zijn. Het gaat over inspirerend leiderschap, wat houdt dit in en hoe doe je dat? Niet het volgende event waarin vrouwelijke leiders hun interessante weg naar de top vertellen. Wij gaan het wel hebben over de neveneffecten van diversiteit: (onbewust) machtsgebruik, het gecanceld kunnen worden als je anders bent of denkt en ‘hoe voorkomen we dat paradijsvogels hun vleugels neerslaan om toch in gebaande paden te lopen?

 

Wat heeft onze maatschappij nog te doen als we écht divers willen zijn. Mogen we echt afwijken en een Paradijsvogel zijn? De sprekers zijn deelnemers die een voorbeeldfunctie hebben in hun eigen wereld. Sprekers: Futuroloog (Jacintha Scheerder), die met ons bekijkt wat de toekomst zal brengen op dit gebied, een vrouw spreekt vanuit haar ervaringen als rechter (Catharina Nollen) en een man die ons meeneemt in het leider zijn in de wereld van een inmiddels verboden motorclub (Jordi van Hulten).

 

Een jonge mediakunstenaar die zelf een Paradijsvogel is, zal deze avond op beeld vastleggen en meepraten. Met Lokaal C (Cultuureducatie met kwaliteit Noord-Limburg), is afgesproken dat hier een vervolg aan gegeven zal worden in relatie tot het primair en voortgezet onderwijs.


Ondersteuning vanuit VENLOKLEURT:

€ 1600,-